Om oss

Där golfen förenar oss

I samband med avslutningen av 2021 års ordinarie golfsäsong slog Umeå Golfcenter upp sina dörrar för första gången. Umeå Golfcenter är ett samarbete mellan Umeås tre golfbanor, Umeå GK, Umeå Sörfors Golfklubb och Umeå Norrmjöle Golfklubb.

Golfcenters huvudsakliga syfte beskrivs enklast med att vi strävar efter att skapa förutsättningar för golfare att utöva den sport vi älskar, även då årstiden inte tillåter oss att göra detta på rangen eller ute på banan. Vi vill erbjuda våra medlemmar, företagare och kunder den bästa av upplevelser, oavsett i vilken ändamål ni väljer att besöka oss. Träna, spela och umgås hos oss! Vårt mål är att erbjuda en mötesplats som passar alla som älskar golf, oavsett klubb och ålder vill vi skapa en mötesplats som för oss samman i vår passion för golf.

Några av världens bästa och mest utmanande golfbanor

I en tid då Covid-19 fortfarande är aktuellt hoppas vi också kunna erbjuda våra tjänster som ett tryggt och ekonomiskt sätt att uppleva och njuta av några av världens bästa och mest utmanande golfbanor. Umeå Golfcenter är vår inomhus golfanläggning, på Ersboda, där du kan spela och träna golf i sex toppmoderna golfsimulatorer, utrustade med Trackman 4 som ditt spel- och träningsverktyg. Bokning av tider sköter du helt och hållet via hemsidan och boknings-appen Matchi. Vill du bara komma förbi och chansa på ledig tid kan du komma förbi och betala med Swish på de bemannade tiderna (se våra öppettider). Hos oss spelar du med dina egna klubbor och bollar för att få bästa känslan. Bollarna ska vara omarkerade och inte ha några ytliga skador.

Res världen över

Trackman möjliggör att du kan simulera spel på några av världens mest kända golfbanor men givetvis också mer okända banor från världens alla hörn. Upplev dina drömbanor från PGA Touren och British Open så som du sett dem från golfsändningar förut. Det är ett lättillgängligt sätt att golfa dig igenom de största banorna i världen. Även om det är svårt att klå känslan av den faktiska banan kommer du väldigt nära på Umeå Golfcenter.

HAR DU EN FRÅGA?

Kontakta oss