Boka tid

Kul att du vill träna och spela på Umeå Golfcenter!

Så här gör du:

1. Skapa ett bokningskonto på Matchi
– Om du 2022 var registrerad medlem i någon av Umeå’s tre golfklubbar är du också upplagd som medlem på Umeå Golfcenter och ditt Matchi-konto är kopplat till samma epostadress som på MinGolf. Då kan du begära nytt lösenord och uppdatera dina uppgifter. Annars behöver du skapa en helt ny användare.

 

2. Välj dag och tid för spel
– När du valt tid och simulator så kan du välja om dina uppgifter ska sparas hos Matchi för enklare bokningar framöver. Du kan också lägga till medspelare så att de får info om kod för att komma in. Efter detta dirigeras du till betalsidan där det är viktigt att du slutför din betalning för att inte riskera att din tid avbokas.

 

3. Du får en bekräftelse på din bokning
– När allt bokat och betalt kommer du att få ett sms eller mail beroende på vilka uppgifter du lade in på ditt konto. I samma meddelande får du en kod till ytterdörren. Koden är giltig ca 15 min innan din bokade speltid och under hela den bokade perioden.

 

4. På plats i hallen
– När du kommit in i hallen går du till din simulator. Om det är personer som spelar låt dem spela hela sin bokade tid. Om simulatorn är ledig slås strömmen på 5 min innan din tid börjar så maskinen hinner starta upp.